HTML

Anarchy International

A feleségem javasolta, hogy alapítsak egy ilyen nevű szervezetet, mivel nekem az emberekről és a társadalomról érdekes véleményem van. Kissé kicsavarva az Amnesty International-t. Őket és még sok szervezetet nem igazán kedvelek. Nem azért, mert nem értek velük egyett, hanem úgy gondolom, hogy szép szavak mögött önös érdekek és képmutatás húzódik meg. Néha megpróbálom őket leleplezni, de a társadalomról alkotott véleményemet kívánom közzétenni, és ha valaki úgy érzi, hogy itt akarja ugyanezt megtenni, szívesen leközlöm az írását.

Friss topikok

Linkblog

Lehetőségünk van...

2008.02.13. 21:59 Kamion

Lehetőségünk van jót és rosszat is cselekedni. Csak rajtunk áll, hogy melyiket választjuk. Most van itt az ideje, hogy adónk 1%-át odaadjuk valakinek. Kérnék mindenkit, hogy adakozzon. Nekünk nem telik semmibe. Úgy gondolom, hogy majd minden lehetőség megéri az 1%-ot. Én jómagam most is bajban vagyok, hogy kinel adjam oda. Tavaly a Gyermekétkeztetési Alapítványnak adtam az 1%-omat. Idén talán a rákos gyermekeknek, vagy egy kórháznak ajálom fel. Még nem tudom, de lehetőségeimnek megfelelően adakozni fogok. Nem sok, de valakinek az élet. Nem csak a nagyon elesetteknek lehet odaadni. Oda lehet adni állatmenhelyeknek, madárkorháznak, állatkerteknek, de iskoláknak és művészeti intézményeknek is. Kérnék mindenkit, adja oda valakinek azt a nyomorult 1 százalékot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anarchyinternational.blog.hu/api/trackback/id/tr22338322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása