HTML

Anarchy International

A feleségem javasolta, hogy alapítsak egy ilyen nevű szervezetet, mivel nekem az emberekről és a társadalomról érdekes véleményem van. Kissé kicsavarva az Amnesty International-t. Őket és még sok szervezetet nem igazán kedvelek. Nem azért, mert nem értek velük egyett, hanem úgy gondolom, hogy szép szavak mögött önös érdekek és képmutatás húzódik meg. Néha megpróbálom őket leleplezni, de a társadalomról alkotott véleményemet kívánom közzétenni, és ha valaki úgy érzi, hogy itt akarja ugyanezt megtenni, szívesen leközlöm az írását.

Friss topikok

Linkblog

Emberek vagyunk?

2008.02.04. 15:27 Kamion

A mai nap már írtam, de egy képsorozat megtalálása után elgondolkoztam. Sokan harcolnak az "emberi jogainkért", de kérdés az, hiogy megérdemeljük-e? Nem csak a bűnözők, nem csak a betegek, faji-, vagy vallási hovatartozástól nem mentesek, melegek, heterok, nők, hanem mi EMBEREK. Mert mi is az ember? A Wikipedidia ezt a fogalmat dobta ki:

Az ember (latinul: Homo) társadalmi lény; közösen végzett munka a tagolt beszéd és gondolkodás jellemzi. Mindezek révén képes a világ megismerésére és átalakítására. Rendszertani szempontból állatfaj, a főemlősök rendjébe, a hominidák (Hominidae) közé tartozik. Valamennyi ma élő ember egységesen a Homo sapiens faj tagja („értelmes ember” vagy mai ember). Sajátos tulajdonságai: egyenes testtartás, két lábon járás, fejlett agykoponya (1300-1500 cm³), ennek megfelelően megnagyobbodott és különösen fejlett agyvelő, számtalan feltételes reflex és képesség az elvont fogalmak alkotására. Legjellegzetesebb tulajdonsága a gondolkodás és a másodlagos jelzőrendszer (beszéd és nyelv). Az ember biológiai neme szerint nő vagy férfi, ivarérettsége szerint gyerek (lány és fiú) vagy felnőtt.

Ez így helyes. De én még beletennék néhány fogalmat. Például az önpusztításra és az őrültségre hajlamos. És talán nálunk nincs is vérengzőbb faj a földön, mert amíg a többi élőlény azért öl, hogy ő élhessen, addig nekünk nincs racionális érvünk rá. Sőt, nem csak a felnőttek írtják egymást, az lenne a jobb dolog, de a következő generációt is elpusztítjuá, nem csak testiekben, hanem lelkiegben. Így ne csodálkozzunk, amikor odalép hozzánk valaki és megöl minkent. Nézzétek a képeket és gondolkozzatok.

http://www.zonaeuropa.com/20040504_1.htm

De itt van néhány ízelítő is: 
























































































Nesze neked emberiség!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anarchyinternational.blog.hu/api/trackback/id/tr28324953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása